Депутатите се очаква да изслушат днес служебните министри  на здравеопазването

...
Депутатите се очаква да изслушат днес служебните министри  на здравеопазването
Коментари Харесай

Депутатите изслушват министрите Меджидиев и Шишков по важни въпроси НА ЖИВО

Депутатите се чака да изслушат през днешния ден служебните министри  на опазването на здравето Асен Меджидиев и районното развиване и благоустройството Иван Шишков. В парламентарния надзор са планувани въпроси към 13 министри от кабинета, съобщи кореспондент на БНР.

По искане на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и " Възраждане " служебният здравен министър Асен Меджидиев ще дава отговор за оповестеното нарастване на трудовите хонорари в системата на опазването на здравето от предходното държавно управление.

ОТ Българска социалистическа партия пък чакат от служебния районен министър Иван Шишков да обясни в Народното събрание какъв е напредъкът на трансевропейския транспортен кулоар, който минава през България в сектора Видин-Кулата, както и за автомагистралите " Хемус " и " Черно море ".

Служебният вицепремиер по обществените политики и отраслов министър Лазар Лазаров ще дава отговор на депутатски въпроси за преизчисляването на пенсиите и за броя на пенсионерите и хората с увреждания, които имат пенсии под прага на бедността, избран за 2023 година

Служебният министър на електронното ръководство Георги Тодоров ще даде детайлности за хакерските офанзиви към разнообразни български институции и за Съвета по киберсигурност.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР